Sverigecupen i Linköping!

I går var det dags för Linköping att arrangera Sverigecupen. Det var i hamnbassängen vid Bergs slussar. Totalt 37 deltagare med hela svenska eliten i Dragon Force 65. Det var ingen lyckad dag för mig, 23:dje plats är jag inte nöjd med. I och med att jag sitter stilla med min rullator i linje med startlinjen har jag inte möjligheten att springa runt för att komma närmare min båt vid rundningarna som övriga deltagare gör. Detta är en nackdel för mig när vi seglar i en hamnbassäng där det finns bryggor runt hela banan. Som bäst kom jag tvåa i ett race som även filmades av Mats Hagman och lades ut på YouTube. Först i starten mellan de två gula bojarna efter en perfekt start med min båt SWE 186. I mål som tvåa efter Tim Shuwalow SWE 17 och före Jonas Samson SWE 60.Videon på YuoTube hittar du nedan.

20 sekunder till start.
Målgång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *