Rapport från Corona karantänen!

Den nya husvagnen hämtade vi i början på april. Den står nu klar för turer i närområdet. Enligt Folkhälsomyndigheten skall vi som är över 70 år helst hålla oss inomhus. För min egen del träffar jag mina seglarkompisar utomhus. Vi seglar flera ggr per vecka och är noga med att hålla avstånd till varandra. Min nya medicinering fungerar över förväntan, smärtorna är mindre än på länge tack vare nervmedicinen Gabapentin. Håller tummarna för att det håller i sig. Gittan är frisk, går med Kalle kring 10.000 steg per dag och kör sitt träningspass hemma tre ggr per vecka. Hon håller också avstånd till andra hundägare.

Växthuset är igång med nya växter. Tomater, gurka, vindruvor och fikon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *